Skip links

Prachtige zijden bloemstukken

Voor op de kist of bij het graf van uw dierbare

Een exclusief assortiment Italiaanse zijden bloemstukken

Ons assortiment zijden bloemarrangementen en zijden boeketten in Italiaanse stijl is zeer uitgebreid en exclusief. Uitvaartbloemist Kamp is het enige verkooppunt van deze zijdebloemen in Nederland. De zijden bloemstukken kunnen wij leveren in hartvormen, kransen, kruizen, boeketten en andere bloemarrangementen voor op een graf. Onze zijden bloemstukken zijn niet van echt te onderscheiden, maar blijven wel langdurig mooi ongeacht de weersomstandigheden. Ze zijn goed bestand tegen het zonlicht en tegen andere weersinvloeden. Wanneer u liever een ander arrangement kiest dan de standaard zijden bloemstukken, dan kunt u dit altijd bestellen. Wij laten u graag in onze uitvaartwinkel voorbeelden zien van de mogelijkheden.

Bij zijdebloemen staan voor ons echtheid en kwaliteit voorop

Voor het maken van zijdebloemen werden vroeger 100% zijden stoffen gebruikt. Vandaar dat we spreken van zijdebloemen. Maar om deze prachtige bloemen te maken, wordt al vele jaren geen gebruik meer gemaakt van 100% zijde. De zijden bloemen van nu worden gemaakt van luxe stoffen en materialen waarbij de echtheid en kwaliteit op nummer één staan. Een jarenlange ontwikkeling heeft er voor gezorgd dat deze bloemen tegenwoordig nog duurzamer zijn en geleverd kunnen worden in de prachtigste kleuren.

Onze zijden bloemen hebben een hoge kwaliteit en kleurvastheid, zijn natuurgetrouw en bovendien heel karakteristiek door de Italiaanse accenten.

ONZE WINKEL

Kijk binnen in onze winkel

Rob van Gool

De eigenaar van Bloemenhuis Kamp
SINDS 1966

De passie voor het bloemenvak: Rob van Gool

Eigenaar Rob van Gool is al meer dan dertig jaar dagelijks omringd door de mooiste bloemen en bloemstukken. Op zijn negentiende nam Rob de bloemenwinkel in Oosterhout over. Sindsdien combineert hij zijn kennis en creativiteit met de wensen van klanten om de prachtigste bloemstukken op te stellen.

Bloemenhuis Kamp heeft een speciale uitvaartafdeling. Rob ontwerpt rouwboeketten en stelt ze samen in allerlei vormen en met diverse bloemsoorten. De wens van de nabestaanden staat daarbij centraal. Als uitvaartbloemist maakt hij de bloemstukken zo persoonlijk mogelijk door goed te luisteren naar het verhaal van de nabestaanden.

INSTAGRAM
KOM LANGS

Bezoek ons bloemenhuis in Oosterhout

Contactgegevens
Leijsenhoek 10, 4901 ET Oosterhout 0162 453 704 info@bloemenhuiskamp.nl
Openingstijden
dinsdag 09:00 – 17:00
woensdag 09:00 – 17:00
donderdag 09:00 – 17:00
vrijdag 09:00 – 17:00
zaterdag 09:00 – 17:00
Chat openen
1
Hallo 👋 Wij staan voor je klaar, tegenwoordig ook via WhatsApp! Stuur ons gerust een berichtje voor meer informatie over ons assortiment.