Skip links

Rouwstukken

Van ingetogen rouwbloemstuk tot uitbundig rouwarrangement

Rouwstukken, rouwboeketten en meer

Uitvaartbloemist Kamp is gespecialiseerd in het maken van rouwstukken. In elk rouwarrangement van ons vindt u de weerspiegeling van respect, trouw en liefde voor elkaar en voor de overledene. Als woorden niet genoeg zijn, legt een persoonlijk rouwbloemstuk een bijzonder accent. Bloemen in uw lievelingskleuren, in uitbundige of juist ingetogen vormen en arrangementen. Wij helpen u graag met het in bloemen zichtbaar maken van uw wensen. Wij vervaardigen rouwarrangementen in elke kleursamenstelling. Uitsluitend uit bloemen of gecombineerd met vruchten of andere plantmaterialen. Elke vorm is mogelijk. Van druppels tot Biedermeier. Van Mariakapellen tot Hemelpoorten en van dekselstukken tot rouwboeketten.

Heeft u speciale wensen? Ook die kunnen wij voor u verwezenlijken. Alle exclusief ontworpen arrangementen maken wij met grote zorg en vakkennis. Daarbij maken wij vanzelfsprekend uitsluitend gebruik van hoogwaardige bloemen en materialen. Uitvaartbloemist Kamp levert rouwarrangementen aan particulieren, uitvaartondernemingen en crematoria.

Persoonlijke rouwboeketten met elementen die voor de overledene belangrijk waren

Steeds vaker maken wij persoonlijke rouwboeketten. U vindt bij ons een wereld van mogelijkheden waardoor het afscheid van uw dierbare een persoonlijk afscheid wordt. Ooit was het de gewoonte om voor een uitvaart geheel witte rouwboeketten te maken. Die tijd is voorbij. Tegenwoordig is het steeds meer een gebruik om kleur in een uitvaartarrangement te verwerken. Een andere ontwikkeling is om attributen in het arrangement te plaatsen die voor de overledene belangrijk waren. Voorbeelden zij er te over. Zo hebben we al eens een foto van een Rolex verwerkt in een rouwboeket voor iemand die daarin handelde. De bloemen er omheen vormden de lijst. Voor een groenteboer hebben we tomaten, bloemkool, broccoli en wortels in het rouwboeket verwerkt. En voor een Chinese uitvaart gebruikten we allerlei tropische bloemen. In de rouwkamer plaatsten we naast de bloemenstukken ook pilaren en bamboe. Daar waren de nabestaanden erg blij mee. De tropische sfeer paste helemaal in hun cultuur.

In principe staan we voor alles open en richten we ook de rouwkamer zelf in, zodat de sfeer en alles er omheen helemaal klopt.

Hemelpoorten, Mariakapelletjes, maar ook meer sobere bloemstukken

Rob van Gool verzorgt veel uitvaartbloemen voor zogenaamde reizigers. Zij houden voornamelijk van uitbundigheid en zijn vaak gelovig. Voor reizigers is de uitvaart het laatste wat je kunt doen voor iemand die is overleden. Daarom moet een uitvaart zo groots mogelijk zijn. Dat zie je terug in de bloemstukken die zij bestellen. Vaak zijn dat hele bouwwerken en ware kunststukjes. Een van de bloemarrangementen die wij regelmatig voor hen maken is een hemelpoort. Zo’n poort maken we van hout dat we bedekken met oase. Hier komen de bloemen in en een Mariabeeldje. De moeder van Jezus komt veel voor in het werk dat wij maken voor overleden reizigers. We verwerken ook plaatjes van Maria tussen de bloemen en maken af en toe zelfs een compleet Mariakapelletje. Maar voor andere uitvaarten maken we ook weer wat soberdere bloemstukken. U kunt voor elk bloemstuk bij ons terecht, wat uw wensen ook zijn. Onze uitvaartwinkel is volledig gescheiden van de bloemenwinkel en we nemen alle tijd voor u en uw naasten zodat u in alle rust uw wensen kenbaar kunt maken.

ONZE WINKEL

Kijk binnen in onze winkel

Rob van Gool

De eigenaar van Bloemenhuis Kamp
SINDS 1966

De passie voor het bloemenvak: Rob van Gool

Eigenaar Rob van Gool is al meer dan dertig jaar dagelijks omringd door de mooiste bloemen en bloemstukken. Op zijn negentiende nam Rob de bloemenwinkel in Oosterhout over. Sindsdien combineert hij zijn kennis en creativiteit met de wensen van klanten om de prachtigste bloemstukken op te stellen.

Bloemenhuis Kamp heeft een speciale uitvaartafdeling. Rob ontwerpt rouwboeketten en stelt ze samen in allerlei vormen en met diverse bloemsoorten. De wens van de nabestaanden staat daarbij centraal. Als uitvaartbloemist maakt hij de bloemstukken zo persoonlijk mogelijk door goed te luisteren naar het verhaal van de nabestaanden.

INSTAGRAM
KOM LANGS

Bezoek ons bloemenhuis in Oosterhout

Contactgegevens
Leijsenhoek 10, 4901 ET Oosterhout 0162 453 704 info@bloemenhuiskamp.nl
Openingstijden
dinsdag 09:00 – 17:00
woensdag 09:00 – 17:00
donderdag 09:00 – 17:00
vrijdag 09:00 – 17:00
zaterdag 09:00 – 17:00
Chat openen
1
Hallo 👋 Wij staan voor je klaar, tegenwoordig ook via WhatsApp! Stuur ons gerust een berichtje voor meer informatie over ons assortiment.