Skip links

Urnen en assieraden

We leveren en vullen ze uiterst zorgvuldig

Een uitvaartwinkel met een uitgebreide collectie

Vaak denken mensen nog dat bloemen, urnen, as-sieraden en uitvaartkisten alleen bij een uitvaartcentrum verkocht worden. Uitvaartbloemist Kamp laat zien dat het tegendeel waar is.

Naast bloemarrangementen en bijzondere Italiaanse zijdebloemen vindt u in de uitvaartwinkel van Bloemenhuis Kamp ook een ruime collectie heiligenbeelden, kaarsen en gedenksieraden. U kunt hier zelfs terecht voor hele bijzondere uitvaartkisten van Amerikaanse en Italiaanse makelij.

Gedenksieraden en as-sieraden van See You Memorial Jewelry

Het verlies van een dierbare verdient een passende herinnering. Stijlvol en tegelijk subtiel. De gedenksieraden en as-sieraden van See You Memorial Jewelry bieden die passende herinnering. U kunt als het ware een stukje van de ziel van uw overleden geliefde bij u dragen in de vorm van een prachtig sieraad. De gedenksieraden zijn leverbaar als ringen, oorhangers, oorstekers, armbanden en hangers met ketting. De gedenksieraden zijn uitgevoerd in gerhodineerd zilver voor een duurzame exclusieve uitstraling en gezet met zirkonia. Alle modellen, met uitzondering van de armbanden, zijn ook verkrijgbaar in 14-karaats of 18-karaats geel, wit of rosé goud.

Met een as-sieraad houdt u uw geliefde symbolisch dichtbij

In een as-sieraad verwerken we asresten van uw dierbare die wij mengen met een speciale hars waardoor een glanzende doorzichtige afwerking ontstaat. Na bewerking oogt het as-sieraad als een kostbaar juweel. De hars die met de as vermengd wordt, is leverbaar in diverse kleuren, maar de as van uw dierbare blijft wel duidelijk zichtbaar. Zo heeft u uw geliefde op een symbolische wijze toch nog heel dichtbij u en kunt u de herinnering blijven koesteren. De sieraden zijn uitermate geschikt om dagelijks gedragen te worden. Dit op een manier en in een vorm die u zelf wenst. Alle zilveren sieraden zijn behandeld met een rhodium laag, waardoor de kleur van de sieraden mooi blijft en het sieraad niet zwart wordt.

Urnen uit diverse materialen, van hedendaags tot traditioneel

Een unieke en blijvende herinnering, dat is wat wij u als nabestaande willen bieden. Uit onze grote collectie urnen kunt u een keuze maken uit verschillende vormen en verschillende materialen. Van hedendaags tot traditioneel. En van tafelmodel tot wanddecoratie. Er zijn urnen die gemaakt zijn van hoogwaardige metalen zoals messing. En er zijn urnen van keramiek, glas, hout, glasfiber en andere materialen. De keuze is enorm. Naast urnen leveren wij ook ook knuffelkeitjes van keramiek waarin as van de nabestaande kan worden gedaan. Deze knuffelkeitjes zijn leverbaar in verschillende kleuren en vormen. Wij geven u bij het kiezen graag advies om te kijken wat het beste past bij uw wensen.

Een goed advies bij uw keus voor een urn

Bij de aankoop van een urn speelt de plaats waar de urn komt te staan een belangrijke rol. Komt de urn binnen of buiten te staan? In een urnenmuur of in uw eigen tuin? Het is allemaal mogelijk. Zo hebben allerlei overwegingen invloed op de materiaalkeuze en het uiterlijk van de urn. Lang niet alle urnen bijvoorbeeld, zijn geschikt voor buiten of om in een urnenmuur te plaatsen. En natuurlijk is ook uw persoonlijke voorkeur van groot belang bij de materiaalkeuze en te kiezen kleur voor de urn. Bij Uitvaarbloemist Kamp krijgt u deskundige informatie en betrouwbaar advies over urnen.

ONZE WINKEL

Kijk binnen in onze winkel

Rob van Gool

De eigenaar van Bloemenhuis Kamp
SINDS 1966

De passie voor het bloemenvak: Rob van Gool

Eigenaar Rob van Gool is al meer dan dertig jaar dagelijks omringd door de mooiste bloemen en bloemstukken. Op zijn negentiende nam Rob de bloemenwinkel in Oosterhout over. Sindsdien combineert hij zijn kennis en creativiteit met de wensen van klanten om de prachtigste bloemstukken op te stellen.

Bloemenhuis Kamp heeft een speciale uitvaartafdeling. Rob ontwerpt rouwboeketten en stelt ze samen in allerlei vormen en met diverse bloemsoorten. De wens van de nabestaanden staat daarbij centraal. Als uitvaartbloemist maakt hij de bloemstukken zo persoonlijk mogelijk door goed te luisteren naar het verhaal van de nabestaanden.

INSTAGRAM
KOM LANGS

Bezoek ons bloemenhuis in Oosterhout

Contactgegevens
Leijsenhoek 10, 4901 ET Oosterhout 0162 453 704 info@bloemenhuiskamp.nl
Openingstijden
dinsdag 09:00 – 17:00
woensdag 09:00 – 17:00
donderdag 09:00 – 17:00
vrijdag 09:00 – 17:00
zaterdag 09:00 – 17:00
Chat openen
1
Hallo 👋 Wij staan voor je klaar, tegenwoordig ook via WhatsApp! Stuur ons gerust een berichtje voor meer informatie over ons assortiment.