Skip links

Rouwkaarsen en heiligenbeeldjes

Een prachtige collectie voor op het graf of voor in rouwstukken

Prachtige kaarsen ter nagedachtenis aan uw dierbare

Bij Uitvaartbloemist Kamp kunt u kiezen uit een groot assortiment kaarsen in diverse kleuren en maten. Wij leveren traditionele kaarsen die op een normale manier met een vlam opbranden, maar die wel een zeer lange brandtijd hebben. Daaronder ook speciale grafkaarsen met een winddeksel zodat ze niet uitwaaien. Ook vindt u bij ons kaarsen die zijn voorzien van een LED-lampje. Deze kaarsen werken op een batterij en hebben een gemiddelde brandtijd van acht maanden. Vaak worden deze kaarsen gebruikt om bij een laatste rustplaats van een overledene te zetten ter nagedachtenis aan hun dierbare. De kaarsen kunt u in onze uitvaartwinkel kopen en ook in de webwinkel bestellen.

Beelden voor in rouwstukken of om te plaatsen op het graf

In onze collectie vindt u een groot assortiment heiligenbeelden voor op een graf of voor een andere gedenkplaats. Met een heiligenbeeld versterkt u het persoonlijke karakter van een graf of andere gedenkplaats nog meer en maakt u het monument van uw dierbare nog specialer. Wij gebruiken deze beelden ook om te verwerken in rouwarrangementen en bloemstukken in de vorm van hemelpoorten en Mariakappellen. Een beeld heeft op een graf of in een rouwbloemstuk een extra toegevoegde waarde. Daarmee kunt u gevoelens en emoties uitdrukken en het geeft u een steunpunt om het verlies van uw dierbare te verwerken. Wij kunnen de beelden leveren in verschillende variaties en in uiteenlopende maten.

ONZE WINKEL

Kijk binnen in onze winkel

Rob van Gool

De eigenaar van Bloemenhuis Kamp
SINDS 1966

De passie voor het bloemenvak: Rob van Gool

Eigenaar Rob van Gool is al meer dan dertig jaar dagelijks omringd door de mooiste bloemen en bloemstukken. Op zijn negentiende nam Rob de bloemenwinkel in Oosterhout over. Sindsdien combineert hij zijn kennis en creativiteit met de wensen van klanten om de prachtigste bloemstukken op te stellen.

Bloemenhuis Kamp heeft een speciale uitvaartafdeling. Rob ontwerpt rouwboeketten en stelt ze samen in allerlei vormen en met diverse bloemsoorten. De wens van de nabestaanden staat daarbij centraal. Als uitvaartbloemist maakt hij de bloemstukken zo persoonlijk mogelijk door goed te luisteren naar het verhaal van de nabestaanden.

INSTAGRAM
KOM LANGS

Bezoek ons bloemenhuis in Oosterhout

Contactgegevens
Leijsenhoek 10, 4901 ET Oosterhout 0162 453 704 info@bloemenhuiskamp.nl
Openingstijden
dinsdag 09:00 – 17:00
woensdag 09:00 – 17:00
donderdag 09:00 – 17:00
vrijdag 09:00 – 17:00
zaterdag 09:00 – 17:00
Chat openen
1
Hallo 👋 Wij staan voor je klaar, tegenwoordig ook via WhatsApp! Stuur ons gerust een berichtje voor meer informatie over ons assortiment.